تبلیغات در اینترنتclose
وقت سفارت کانادا [RB:Blog_And_Post_Title]
::: در حال بارگيري لطفا صبر کنيد :::
دانلود Grand Theft Auto III v1.1

تاپ فیلم

ادامه مطلب " دانلود نرم افزار تاپ فیلم " را بخوانید

بازی Modern Combat 3: Fallen Nation v1.0.0

یوزر و پسورد نود 32

ادامه مطلب " نرم افزار بوزر و پسورد نود 32 بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

هک کلش اف کلنز

ادامه مطلب " دانلود نرم افزار هک افلاین کلش اف کلنز " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

جم رایگان

ادامه مطلب " دانلود نرم افزار جم رایگان " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

از کجا تماس گرفته؟

ادامه مطلب " دانلود نرم افزار از کجا تماس گرفته؟" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

دکتر بانوان

ادامه مطلب " دانلود نرم افزار دکتر بانوان " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

بستن کروات

ادامه مطلب " اموزش بستن کروات " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

داستان های امام زمانی

ادامه مطلب " نرم افزار داستان های امام زمانی " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

فلزیاب هوشمند

ادامه مطلب " نرم افزار فلزیاب هوشمند " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

گوشیم کجاست؟

ادامه مطلب " نرم افزار گوشیم کجاست؟ " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

اینترنت دانلود منیجر

ادامه مطلب "نرم افزار اینترنت دانلود منیجر فارسی" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

کافی شاپ خانگی

ادامه مطلب " نرم افزار کافی شاپ خانگی" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

کوک گیتار

ادامه مطلب " نرم افزار کوک گیتار " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

بیوگرافی بازیگران

ادامه مطلب " نرم افزار بیوگرافی بازیگران" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

اینترنت ایرانسل

ادامه مطلب " اینترنت تری جی ایرانسل " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

بدنسازی حرفه ای

ادامه مطلب " نرم افزار بدنسازی حرفه ای " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

اعلام شماره تماس

ادامه مطلب " نرم افزار اعلام شماره تماس" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

آچار فرانسه

ادامه مطلب " نرم افزار اچار فرانسه " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

پیشگویی

ادامه مطلب " نرم افزار پیشگویی های بزرگ تاریخ " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

مشاعره کنید

ادامه مطلب "نرم افزار مشاعره کنید! " را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

دانلود فیلم

ادامه مطلب" نرم افزار دانلود فیلم و سریال" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

کنسرت مرتضی پاشایی

ادامه مطلب" نرم افزار کنسرت های مرتضی پاشایی" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

شخصیت شناسی

ادامه مطلب" نرم افزار شخصیت شناسی" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

اینترنت 3G/4G ارزان

ادامه مطلب" نرم افزار اینترنت تری جی ارزان" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

بچه مشهد

ادامه مطلب" نرم افزار بچه مشهد" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

سنگ قبرم

ادامه مطلب" نرم افزار سنگ قبرم" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

با این کار پولدار شوید!

ادامه مطلب" نرم افزار با این کار پولدار شوید!" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

هک آسان Subway

ادامه مطلب" نرم افزار هک آسان Subway" را بخوانید

Talking Santa meets Ginger v1.0.1

اینترنت 4G ایرانسل

ادامه مطلب" نرم افزار اینترنت 4G ایرانسل" را بخوانید

زمان جاري : شنبه 05 اسفند 1396 - 12:08 قبل از ظهر
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم
وقت سفارت کانادا
تعداد بازديد : 51
panizan آفلاين



ارسال‌ها : 26
عضويت: 19 /10 /1396
تشکر شده : 52
وقت سفارت کانادا
ویزای کانادا به 3 گروه تقسیم می شود :
دسته اول : ویزای تک ورود (single)،
دسته دوم : ویزای چند بار ورود (multiple)،
دسته سوم : ویزای 5 ساله (super-visa).
درخواست آنلاین:
جهت درخواست ویزا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است) آماده کرده و سپس نسبت به درخواست آنلاین اقدام نماید. برای آگاهی از مدارک مورد نیاز، شما میتوانید به آژانس آنامهرپرواز مراجعه کنید. همکاران متخصص در این زمینه، با پرکردن پرسشنامه آنلاین، برای شما چک لیستی از مدارک تهیه خواهند کرد که البته این چک لیست، بسته به شرایط شغلی و ... متقاضی، متفاوت خواهد بود. بنابراین بهتر است که خود بدون اطلاع دقیق از قوانین سفارت اقدام به تهیه چک لیست نفرمایید. چرا که این امر موجب ارائه مدارک اشتباه به سفارت و در نتیجه رد درخواست ویزای متقاضی خواهد شد.
پس از تهیه چک لیست، می بایست اسکن تمامی مدارک را به همراه فرمهای درخواست ویزا به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال نموده و بابت آن رسید دریافت کنید. نکته ای که در مورد فرمهای درخواست ویزا بسیار حائز اهمیت می باشد این است که تمامی صفحات این فرم دارای کد می باشند. وجود اختلاف در کد این صفحات با یکدیگر، موجب رد درخواست ویزای شما عزیزان خواهد شد. بنابراین نهایت دقت را در پر کردن فرمها مبذول بفرمایید. (خدماتی از قبیل پر کردن فرمهای سفارت کانادا، توسط همکاران ما در آژانس آنامهرپرواز، به شما عزیزان ارائه می گردد.) پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه های تعیین شده به سفارت کانادا، نامه ای مبنی بر اینکه متقاضی مجاز به مراجعه به Visa Application Center کانادا، جهت انگشت نگاری می باشد، صادر میشود. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.
در مرحله ی بعد، می بایست جهت تعیین وقت، در نزدیکترین Visa Application Center اقدام نمود. توجه داشته باشید که اینکار تنها تا سی روز پس از ثبت درخواست امکانپذیر بوده و دیرتر از آن سفارت به هیچ وجه به شما وقتی نخواهد داد.
تنها پس از انجام انگشت نگاری است که درخواست متقاضی به طور کامل در سفارت ثبت می گردد و مراحل رسیدگی به پرونده او آغاز میگردد. این پروسه بین 4 هفته تا 6 ماه به طول می انجامد. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند. پس از اعلام سفارت مبنی بر صدور ویزا، متقاضی می بایست پاسپورت خود را، شخصا و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد، به همان Visa application center که در آن انگشت نگاری انجام پذیرفته برده و ویزای خود را دریافت کند. آژانس آنامهرپرواز آماده همکاری برای پیکاپ ویزای شما عزیزان خواهد بود.
انگشت نگاری جهت اخذ ویزای کانادا:
برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انگشت نگاری الزامی است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30 روز مهلت دارد که به یکی از شعب VAC در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه کند. در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده نمی شود. به این نکته ی بسیار مهم توجه داشته باشید که تا زمانیکه انگشت نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزا تحت بررسی قرار نمی گیرد.
هزینه در نظر گرفته شده برای ثبت نام ویزا:
هزینه ویزا : 100 دلار + هزینه انگشت نگاری : 85 دلار + 300 هزار تومان بابت تهیه چک لیست، پر کردن تمامی فرمهای سفارت ، ارسال مدارک به سفارت کانادا، واریز هزینه های تعیین شده به حساب سفارت و مشاوره در زمینه جمع آوری مدارک و ...
در ثبت نام آنلاین هزینه انگشت نگاری به ازای هر خانواده 170 دلار می باشد و انفرادی محاسبه نمی شود. به طور مثال برای یک خانواده 3 نفری 470 دلار پرداخت می شود که 300 دلار آن بابت ویزا و 170 دلار بابت انگشت نگاری است.
چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی single (شش ماهه)، multiple (دو سال)

همانطور که قبلا گفته شد، مدارک هر نفر بسته به شرایط شغلی و نوع ویزای درخواستی، متفاوت می باشد. اما در
وقت سفارت کانادا اینجا سعی کردیم فهرستی از مدارکی که در اکثر موارد، بین تمامی متقاضیان مشترک می باشد، تهیه کنیم:
کپی تمام صفحات پاسپورت
ترجمه شناسنامه
نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه
مانده حساب بانکی با حداقل 45 – 50 میلیون تومان
تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E - application form)
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی ( IMM5645E - family information)
یک قطعه عکس 3.5 * 4.5
ارائه ی ترجمه سند ملکی
ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود. )
ارائه مدارک مالیاتی و بیمه
رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
دعوتنامه (اختیاری) در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود.
ترجمه سند ازدواج

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):
ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده برای پاسپورت های ایرانی ( 5 سال ) مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده (permanent Cart) PR یا مقیم کانادا(citizen) ) باشد. دارنده ی این نوع ویزا در هر بار ورود، اجازه ی اقامت تا سقف دو سال را دارا خواهد بود .معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:
- مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا
- ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا
- T4
- گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا
- بیمه یک ساله برای متقاضی
- نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی ارائه شود.منبع:
وقت سفارت کانادا
سه شنبه 19 دی 1396 - 17:37
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش
تشکر شده تشکر شده: 2 کاربر از panizan به خاطر اين مطلب مفيد تشکر کرده اند: zahrabb - tinat -






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


moisrex

تصویر ثابت